Activiteiten

 • vrijdag 27 maart 2020 om 10u00 tot 30 maart 2020 · 13 deelnemers
  Campus ULB in Brussel, België

  Karl Marx School 2020

  [Pour français: cliquez içi]

  Op 27-28-28 maart is het weer zover: de Karl Marx School gaat van start. Een weekend boordevol interessante vormingen en lezingen, met heel wat bekende sprekers.

  De vormingen worden later nog met meer detail aangekondigd, maar we kunnen nu al een tipje van de sluier oplichten. Er zijn tweedaagse vormingen zoals "Marxisme voor dummies" en "Is de mens een wolf voor de ander? De filosofie van Marx", maar ook vormingen van één dag over onder andere feminisme, klimaat, fascisme/alt-right, racisme, buitenlandse politiek en nog veel meer!

  Je kan je via dit formulier inschrijven voor een dag of een heel weekend. De inschrijvingskost dekt ook het eten (van ontbijt tot avondeten) en slaapplaats als je niet in Brussel woont en die nodig hebt. Let wel, in dat geval zijn een matje en slaapzak vereist!

  PRIJS
  Als je vóór 1 maart betaalt, kost het 25 euro voor een weekend, 13 euro voor één dag. Na 1 maart wordt dat respectievelijk 30 en 18 euro en ter plaatse 34 en 21 euro. Wees er dus snel bij met je betaling!

Aan de slag met WhatsApp, word Apptivist!