Juridische kennisgeving

Juridische kennisgeving

Deze website is eigendom van

Comac Studenten VZW
171, Boulevard Maurice Lemonnier
1000 Brussel
Ondernemingsnummer : BE0808.612.190

Telefoon: 02 504 01 42

E-mail: [email protected]

Rekeningnummer: BE85 0016 1113 1806

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten

De verzendkost is afhankelijk van het gewicht van de bestelling en wordt via de site berekend.

Leveringstermijn

Twee keer per week op dinsdag en donderdag geven wij paketten mee met bpost. Afhankelijk van de dag waarop u uw bestelling plaatste, vertrekt uw bestelling op één van die twee dagen. De levertermijn is vervolgens afhankelijk van de levertermijnen van bpost.

Terugzending foute zendingen

Als u van ons een foute zending ontving, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] . Gelieve uw voornaam, naam en ordernummer te vermelden. Wij regelen met u de terugzending en zullen de kosten op ons nemen.

Terugzendingen van foute zendingen dienen – in de staat waarin het ontvangen werd – voldoende gefrankeerd en verpakt gestuurd te worden naar Comac Shop, Maurice Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel.

Herroepingsrecht

Cf. het Wetboek Economisch Recht Boek VI. artikel 45 tot en met artikel 53 betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming heeft de consument het recht om binnen de 14 werkdagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de dag van de bestelling, zonder kosten van zijn aankoop af te zien, op voorwaarde dat hij de verkoper hiervan op de hoogte brengt. Elk beding waarbij de consument aan dit recht zou verzaken, is nietig. Wat het in acht nemen van de termijn betreft, is het voldoende dat de kennisgeving verstuurd wordt voor het verstrijken van deze termijn.

Contacteer ons hiervoor zo snel mogelijk na ontvangst van je aankoop en ten laatste 14 dagen na het plaatsen van je bestelling via het e-mailadres [email protected] met vermelding van je voornaam, naam en ordernummer en, indien gewenst, met verduidelijking waarom je wil retourneren. Indien je je artikel wil ruilen kan dit. Contacteer ons hiervoor ook via e-mail.

De t-shirts dienen niet beschadigd en ongedragen te zijn. Kleding met vlekken worden niet geaccepteerd voor retour.

Retours van mondmaskers worden NIET geaccepteerd.

De kosten van retourneren en verzendrisico zijn op je eigen verantwoordelijkheid, behalve indien het gaat om een terugzending van een foute zending (zie hierboven). Retourzendingen dienen – in de staat waarin het ontvangen werd – voldoende gefrankeerd en verpakt gestuurd te worden naar Comac Shop, Maurice Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel.

Problemen of vragen?

Neem gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 02 504 01 42

Wil je de wereld veranderen?