[Petitie] Geen elitaire knip

De elitaire knip van Ben Weyts kreeg onlangs groen licht van de Vlaamse regering. Dit betekent dat je niet aan je derde bachelor mag beginnen als je nog één vak van het eerste jaar meeneemt. De knip geldt voor studenten die starten vanaf het academiejaar 2023-2024. 

Studenten help je niet door hen tegen te houden met een elitaire knip. Integendeel, het zorgt alleen maar voor extra stress en demotivatie. Vooral in een periode waar de studenten in de blok zitten, komt dit nieuws compleet ongelegen.

Deze beslissing is helemaal niet in het belang van de studenten, het is tijd dat de minister luistert naar de noden en vragen van de studenten!

4 HANDTEKENINGEN
Deze petitie werd al 4 keer getekend, teken jij ook?
Als je aanklikt ‘je mag mij mailen’ en/of ‘je mag mij sms’en’ worden je gegevens opgenomen in de gegevensbank van Comac om je op de hoogte te houden van publicaties en activiteiten van Comac. Je hebt het recht om deze gegevens op te vragen, te laten verwijderen en te verbeteren. Richt je vraag naar Comac, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel of [email protected].

Wil je de wereld veranderen?