3 goede redenen om deze zomer naar de Week van de Solidarteit te komen

Het is de vaste ontmoetingsplek in de zomer voor de leden van Comac over heel België. De week loopt van 1 tot 7 juli in het natuurdomein De Hoge Rielen in de provincie Antwerpen. Een ideaal moment om de batterijen terug op te laden op het einde van het jaar en samen mooie momenten te beleven. Nog niet overtuigd door deze korte uiteenzetting? Dan is dit artikel precies wat je nodig hebt!

1. Een week volledig in het teken van de solidariteit

De week van de Solidariteit is het ideale moment om iedereen terug te zien in een kalme en groene omgeving. Naast de workshops en vormingen, is er voldoende tijd om te genieten van deze mooie omgeving samen met de jongeren van Comac uit alle 4 windrichtingen van België. Daarbovenop wordt er elke avond een thema-avond georganiseerd, waaronder een groot spel.

2. De vaardigheden verbeteren van geëngageerde jongeren

Verschillende workshops en discussies worden georganiseerd met specialisten in hun domein om hun kennis op een ludieke en pedagogische manier over te brengen. Elk jaar bieden wij een brede waaier aan praktische en theoretische vormingen aan zodat er voor ieder wat wils is. Wat is er beter dan de zomer in te gaan met veel ideeën om te ontwikkelen, ervaringen en boeken onder de arm en er een perfecte zomervakantie van te maken.

3. De beste voorbereiding op het komende jaar

Tijdens het jaar heeft ieder in zijn stad campagnes gevoerd, petities opgehaald, actie gevoerd, conferenties en vormingen georganiseerd om zich te ontwikkelen, een linkse en progressieve stroom te creëren op de campus en .. de wereld te veranderen :). Een week om allemaal samen onze goede ervaringen, ideeën, vergissingen met elkaar te delen en samen te discussiëren hoe we ons werk in de praktijk kunnen verbeteren. Het hele jaar door worden we geconfronteerd met een defaistisch discours door de verdedigers van besparingen en hun leuze "There Is No Alternative". Met Comac verdedigen we dat een andere wereld mogelijk en nodig is. Tijdens deze week profiteren we van vele discussies en vormingen om samen onze visie te delen over ecologie, democratie, onderwijs,.. om op die manier de wereld van morgen op te bouwen. Een gelijke, democratische maatschappij waar iedereen op zijn best kan gedijen onder de noemer van solidariteit tussen alle mensen ongeacht hun origine, geslacht, religie of geaardheid.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

SCHRIJF JE HIER IN!

Comac logo© Comac Studenten 2018.

Privacy

In samenwerking met: